Forårskuller - med Kirsten Siggaard, Martin & Stine, Klaus & The Servants
Vælg en side
Forårskuller

Forårskuller

Lige om lidt springer træerne ud, dagene bliver længere og vejret mildt. Med andre ord er forårskulleren i luften og vi trænger til at grine og til en vaskeægte fest, noget at grine af og synge med på. Du kan oven i købet synge lige så højt du vil og selvom du sidder sammen med andre, så sidder du behageligt og godt i din egen bil og lytter til de medvirkende på scenen igennem radioen i bilen.

Oplev bl.a. 

  • Kirsten Siggaard
  • Stine & Martin
  • Klaus & The Servants

 

Læs mere

Der er garanti for høj stemning og ikke mindst højt humør, når det store SHOW forårskuller går på scenen.  

Du kan opleve Kirsten Siggaard når hun lufter sit store Grand Prix katalog og Klaus og Servants sørger for sikre fest-hits, mens Stine & Martin sørger for en masse at grine af. 

Stine & Martin har sat showet sammen, hvilket de har en stor erfaring med fra Cirkusbygningen i København. Derfor kan vi garantere et varieret show, hvor vi kommer hele vejen rundt i manegen.


Hvem er med:

  • Kirsten Siggaard behøver ikke den store introduktion, for hun har siden 80´erne sunget den ene efter den anden store Grand Prix vindersang. 

  • Klaus og Servants har igennem mange år fyldt den ene festglade hal efter den anden. De senere år har de nærmest kunne opleves en gang om ugen på DK4 i programmet Tip Et Hit. De er om nogen leveringsdygtige i sikre syng-med-hits. 

  • Stine & Martin har en fortid i Skagen Revyen, Bakkens Hvile og som det sjove makkerpar fra Cirkusbygningen og Tivoli Cabareten. Du er sikkert stødt på deres berygtede Hr. og Fru. Danmark figurere Birgit & Helge, der også kigger forbi i løbet af showet.

Fyld bilen op, og få mest muligt for pengene!

Priser
1. Parket: 449,- pr. bil (eks. billetgebyr) – ca. 1-25m fra scenen
2. Parket: 395,- pr. bil (eks. billetgebyr) – ca. 25-40m fra scenen

Ved hjælp til bestilling, Ring: 71 71 10 90
Telefontid: Hverdage 12-14

KØB BILLETTER

Odense - D. 10/4 kl. 16.30Køb Billet
Aalborg - D. 17/4 kl. 16.30Køb Billet
Esbjerg - D. 24/4 kl. 16.30Køb Billet
Vejle - D. 30/4 kl. 16.30Køb Billet
ALT udsolgt for i år! Vi melder alt udsolgt for 2020

Tusind tak for den fantastiske støtte i julen 2020! 

Vi melder alt udsolgt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, eller følg med på Facebook, og vær blandt de første til at få nys om de nyeste drive-in events! 

 

Følg os på Facebook