fbpx
Vælg en side

Priser

 Vi tillader adgang for alle typer af personbiler. Dog vil større biler og kassevogne blive henvist til de bagerste pladser. 

Børn under 5 år er gratis i ledtog med en voksen

På pladsen tager vi udelukkende imod MobilePay og kontanter, men for at mindske smitterisikoen opfordrer vi til kontantløse transaktioner.

biograffilm

Comedy

Hvad er bedre end et godt grin? Hos os får du muligheden for at opleve stand-up comedy i alle dets afskygninger. 2 gange om måneden præsenterer vi jer for komikere, der underholder jer live fra pladsen.

Bilbanko

Vi afholder Danmarks største Drive-In Banko. Kom og hav en sjov og anderledes oplevelse. I fællesskab med vores samarbejdspartnere har vi sørget for præmier til enhver smag.

Som en lille twist i konceptet vælger i selv hvad i ønsker at vinde. Prisen pr. plade varierer alt efter hvilken præmie i går efter.

Børneunderholdning/film

Vi er stolte af at kunne tilbyde en alsidig underholdning, og har selvfølgelig også noget til de små.
Derfor afholder vi forestillinger med forskellige børnefilm eller underholdning hver lørdag og søndag hele sommeren.

Følg med på kommende uger program for mere info.

Musikquiz

Vi elsker musik og vi elsker at quizze. Derfor afholder vi én gang om måneden Danmarks største live musikquiz. Kom og vær med, vind fede præmier og dyst mod hinanden i alt fra 80’ernes klassikere til de nyeste udgivelser.

ALT udsolgt for i år! Vi melder alt udsolgt for 2020

Tusind tak for den fantastiske støtte i julen 2020! 

Vi melder alt udsolgt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden, eller følg med på Facebook, og vær blandt de første til at få nys om de nyeste drive-in events! 

 

Følg os på Facebook